Exclusief jaarprogramma voor ondernemers en managers

BEPERKT BESCHIKBAAR!

Ben je ondernemer of manager? Loopt je bedrijf of organisatie goed, of zelfs heel erg goed? Heb je nog veel plannen en ambities voor de toekomst? Geweldig!

Dat komt later wel... of niet?

Alleen... hoe gaat het nu met jezelf? Kom jij wel voldoende toe aan jezelf? Heb je nog wel voldoende tijd en energie voor je partner, je (klein)kinderen, je familie, je vrienden en je hobby's? Of heb je het gevoel dat je geleefd wordt?

Investeer je wel voldoende in jezelf? Sta je regelmatig even stil, neem je voldoende rust? Om je energieniveau in balans te brengen? Zodat je energie krijgt om nieuwe projecten aan te pakken?

Hoge werkdruk, oververmoeidheid en stress liggen voortdurend op de loer. Door regelmatig pas op de plaats te maken en periodiek tijd voor jezelf te maken zorg je dat je met plezier kunt blijven ondernemen en managen. En dat je jezelf en je gezin de aandacht geeft die ze verdienen.

Of denk je: nu nog even niet, dat komt later wel, wanneer ik alles op orde heb, wanneer het nóg beter gaat? Realiseer je je wel dat 'later' niet voor iedereen vanzelfsprekend is? Dat 'later' wellicht nooit komt? Bij mij scheelde het maar heel weinig dat mijn leven plotseling en onverwacht tot een einde kwam. En dat mijn 'laters' aan een zijde draadje hingen. Op mijn pagina's 'Mijn acute leukemie verhaal' en 'Hoe ik in het leven sta' vertel ik daar meer over.

Investeer nu in jezelf: een jaar lang rust- en stiltecoaching

Ben jij zo'n drukke, succesvolle, ambitieuze, maar ook rust- en stiltezoekende ondernemer of manager? Dan bied ik je exclusief een jaar lang een ontspannend en rustgevend coachprogramma in het mooie, natuur- en cultuurrijke Friesland. Dit programma bestaat uit onder meer:

 • Kick-off met luxe VIP-dag vanuit Park Hotel Tjaarda Oranjewoud
  • koffie/thee met gebak bij ontvangst
  • het in kaart brengen van je persoonlijke (rust)doelen
  • ontspannende rustcoaching tijdens wandelingen voor en na de lunch in de schitterende bossen van Oranjewoud
  • uitgebreide lunch naar keuze
  • koffie/thee of ander drankje bij afsluiting van VIP-dag
  • persoonlijk evaluatie- en strategiegesprek
  • optie om aansluitend te overnachten in Park Hotel Tjaarda Oranjewoud.
 • 10 maandelijkse terugkomsessies met coachwandelingen in de mooiste natuurgebieden in Friesland
 • een onvergetelijke, ontspannende zeiltocht met een traditioneel zeilschip op de Waddenzee
 • telefonische ondersteuning indien gewenst (24/7 voor jou bereikbaar)
 • praktisch (studie)boek

Dit complete jaartraject bied ik je aan voor een investering van € 7.800,-.

Energiepreventie

Tijdens het jaarprogramma leer je in een gemoedelijke sfeer hoe je meer rust, tijd, vrijheid en energie genereert voor jezelf, je gezin en je bedrijf. Maar vooral ook hoe je deze rust, energie en vrije tijd vasthoudt, en daarmee nóg creatiever en succesvoller wordt.

Er zijn tal van risico's en problemen waar je, óók als succesvolle ondernemer of manager op je werk en privé tegenaan kunt lopen, zoals werkdruk, tijdgebrek, vermoeidheid, concentratieverlies, toenemende irritaties en afnemende creativiteit.

Door te investeren in dit exclusieve jaarprogramma investeer je niet alleen in jezelf, maar vooral ook in je gezondheid, je gezin en je bedrijf. Je hervindt je rust en creëert meer tijd en aandacht voor jezelf, je gezin en je bedrijf. Ook krijg je weer tijd voor je hobby's!

Hierdoor voel je je beter en word je weer aantrekkelijk voor de mensen waar je het liefst mee samenwerkt. Gun jezelf deze boost aan persoonlijke ontwikkeling, waar jij zakelijk en privé veel profijt van krijgt.

Ik garandeer je dat je na dit programma weet je hoe je je tijd en energie bewaakt en zo voldoende rust houdt.

Aanvullende opties

Als je wilt kun je de Kick-off dag tegen meerprijs combineren met verschillende arrangementen die Parkhotel Tjaarda aanbiedt, zoals:

Commitment

De enige voorwaarde voor deelname aan dit jaarprogramma is dat je je committeert aan dit coachprogramma. Dat je jezelf schriftelijk committeert aan je doelstelling(en) en de opzet van dit coachtraject. Met deze afspraken bereiken jij en ik het beste resultaat.

Intake-/kennismakingsgesprek

Ik vind het belangrijk dat we van tevoren weten wat we van elkaar mogen verwachten. Tijdens het intake-/kennismakingsgesprek zal ik bij je inventariseren:

 • wat je als probleem ervaart, waar je last van hebt, wat je dwars zit of wat niet lekker loopt
 • wat hiervan de impact is op je en
 • wanneer je aan het eind van het coachingstraject tevreden bent en hebt bereikt wat je wilde bereiken.

De intake voor dit excusieve jaarproprogramma doe ik bij voorkeur tijdens een korte wandeling vanaf Park Hotel Tjaarda Oranjewoud. Aan deze intake zijn geen kosten verbonden.

Beperkte beschikbaarheid

Heb je belangstelling? Houd er dan rekening mee dat ik per maand maximaal twee ondernemers of managers accepteer om te starten met dit bijzondere jaarprogramma. Alleen zo kan ik je in alle rust begeleiden, terwijl ik ook voldoende tijd en rust voor mijzelf reserveer. Het gaat mij bij dit coachtraject namelijk niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Voor jou én voor mijzelf.

Ja, ik heb belangstelling voor dit excusieve jaarprogramma! Mail of bel mij!